Lezingen

Hieronder vindt u een overzicht van de lezingen die zijn ontwikkeld vanuit Praktijk InZicht. Deze lezingen zijn ook op een door u gewenste datum en locatie in te plannen. Wanneer u hier interesse in heeft, kunt u een e-mail sturen naar welkom@praktijkin-zicht.nl of bellen met 06-11818482.

Het voorkomen van vermoeidheid en stress door (veel) online contact

Gedurende de lockdown door COVID-19 was thuiswerken de norm. Tegenwoordig vinden nog steeds veel afspraken plaats via beeldbellen. Een fijne uitvinding, die tegelijkertijd kan zorgen voor meer vermoeidheid en meer stress.

In de lezing over het voorkomen van vermoeidheid en stress door (veel) online contact krijgt u inzicht in de processen die bijdragen aan het ontstaan van vermoeidheid en stress die kunnen ontstaan door online contact. Aan het einde van de lezing weet u wat u kunt doen om deze vermoeidheid en stress te verminderen.

Data voor deze lezing volgen.

Van motivatie tot duurzame gedragsverandering

Lezingen bij Praktijk InZicht: Aankondiging lezing motivatie en gedragsverandering

U kent het misschien wel. U wilt iets in uw gedrag graag veranderen en tóch lukt het u niet om dit vol te houden.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om: Meer gaan bewegen, minder willen snoepen, meer op te ruimen, uw werk op tijd af hebben, en zo zijn er nog vele andere voorbeelden.

In deze lezing krijgt u inzicht in hoe het komt dat het veranderen van uw gedrag zo lastig kan zijn en hoe u ervoor kunt zorgen dat u het wel voor elkaar gaat krijgen. Kleine spoiler: Dit heeft niks te maken met (een gebrek aan) doorzettingsvermogen!

Datum:            Woensdagavond 3 november

Tijd:                 19.30 – 20.30 (inloop met koffie & thee vanaf 19.15)

Locatie:           KICK Begeleiding, Parkstraat 47, 6881 JD Velp

Kosten:            Deelname aan de lezing is kosteloos

Aanmelden:    Download hier het aanmeldformulier en stuur dit (bij voorkeur in een versleuteld document) naar welkom@praktijkin-zicht.nl

Opnieuw leren leven met verlies

Lezingen bij praktijk InZicht, aankondiging van de lezing over opnieuw leren leven met verlies

Ieder ervaart in zijn of haar leven verschillende verliezen. Deze verliezen hebben een impact op uw leven. Het kost tijd en energie om de wond die dit verlies achterlaat weer te helen. Om te rouwen. Ieder mens is anders,  iedere wond is anders en iedereen rouwt anders. Er is geen ‘goed’ en ‘fout’ in rouw.

In deze lezing krijgt u inzicht in het rouwproces, dat voor ieder anders is. Het kan lastig zijn om met anderen over rouw en verlies te spreken. Op deze avond krijgt u handvaten om met de ander in gesprek te gaan over verlies en rouw.

Datum:            Zaterdagavond 16 oktober

Tijd:                 19.00 – 20.00 (inloop met koffie & thee vanaf 18.45).

Locatie:           Gezondheidscentrum ‘t Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS in Arnhem

Kosten:           Deelname aan de lezing is kosteloos

Aanmelden:   Download hier het aanmeldformulier en stuur dit (bij voorkeur in een versleuteld document) naar welkom@praktijkin-zicht.nl